O Nadal συνάντησε το ball girl που χτύπησε (pics+vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tennisnews team Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 18:24

O Rafael Nadal δεν έμεινε στο φιλί που χάρισε στο κορίτσι που χτύπησε άθελά του με μια επιστροφή του στον χθεσινό του αγώνα, αλλά αφιέρωσε και λίγο χρόνο εκτός γηπέδου, για να συναντήσει την ίδια, αλλά και την οικογένειά της.

Η μικρή Anita, όπως ονομάζεται το κορίτσι, είναι 13 χρονών και είναι ένα από τα ball girls του φετινού Australian Open. Χθες είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς μια πολύ δυνατή επιστροφή του Nadal τη χτύπησε στο πρόσωπο, ωστόσο αυτή εξελίχθηκε σε μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς ο Ισπανός την πλησίασε, της απολογήθηκε και τη φίλησε. 

Και μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού σήμερα τη συνάντησε και εκτός γηπέδου. Με πρωτοβουλία του Australian Open, o Ισπανός κάθισε για λίγο μαζί με την οικογένεια της Anita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very happy to see that Anita is doing well I also had the chance to meet her, her brother Mark and parents. Thank you

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

"Είμαι χαρούμενος που ξέρω πως η Anita είναι καλά. Είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω, όπως και τον αδερφό της, Mark, και τους γονείς της. Τους ευχαριστώ", έγραψε ο Nadal στο Instagram, όπου δημοσίευσε τη selfie που έβγαλε με το 13χρονο κορίτσι.

Μετά τον αγώνα του με τον Federico Delbonis, τον οποίο κέρδισε με 3-0 σετ, ο Nadal είχε αναφερθεί στο περιστατικό, λέγοντας: "Φοβήθηκα πολύ για εκείνη. Ήταν δυνατή μπάλα και πήγε κατευθείαν στο κεφάλι της. Είναι ένα πολύ γενναίο κορίτσι."

Όσο για την Anita Birchall, το άτυχο συμβάν μετατράπηκε σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, αφού όπως εξομολογήθηκε και στον Τύπο, o Rafa πρόκειται για τον αγαπημένο της παίκτη: "Δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα διέκοπτε τον αγώνα. Με συνεπήρε η ευγένειά του. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots