Nadal: "Ο Kobe θα ζει για πάντα στις καρδιές μας" (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tennisnews team Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 15:07

Ο Rafael Nadal μίλησε στον John McEnroe μετά τη νίκη του επί του Νικ Κύργιου φορώντας καπέλο των Los Angeles Lakers προς τιμήν του Kobe Bryant, για τον οποίο μοιράστηκε τις σκέψεις του.

"Τι μπορώ να πω... Ξύπνησα το πρωί μαθαίνοντας αυτή τη φριχτή είδηση. Είναι πολύ λυπηρό. Ήταν ένας από τους καλύτερους αθλητές στην ιστορία, οπότε αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα", είπε ο Nadal, προκαλώντας το χειροκρότημα από την κατάμεστη Rod Laver Arena.

"Δεν πέρασα πολύ χρόνο μαζί του, αλλά τον είχα συναντήσει. Έχω έναν πολύ καλό φίλο που έπαιζε μαζί του για πολύ καιρό, τον Pau Gasol, και μου είπε πως είχε μαχητικό πνεύμα, πως ήταν δουλευταράς και πως πάντα ήθελε περισσότερα. Πάντα ήθελε να βελτιώνει το επίπεδό του και αποτέλεσε αληθινή έμπνευση για πολύ κόσμο, για πολλά παιδιά. Είναι μια από τις μέρες που θες να ξεχάσεις, αλλά φυσικά ο Kobe Bryant θα ζει στις καρδιές μας και στις σκέψεις μας για το υπόλοιπο των ζωών μας."

Για άλλον έναν αγώνα, Nadal και Κύργιος δεν μας απογοήτευσαν, προσφέροντας πολύ σπουδαίο θέαμα για 3,5 περίπου ώρες στο court. O Iσπανός πήρε τη νίκη, αλλά ο Κύργιος κέρδισε το χειροκρότημα πανάξια, για την τεράστια προσπάθεια που έκανε.

"Τι να πω για τον Νικ, όταν παίζει όπως σήμερα, μ' αυτή τη συμπεριφορά, δίνει πολλά θετικά στο άθλημά μας. Τον ενθαρρύνω να συνεχίσει να δουλεύει έτσι, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουμε στο tour."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots