Και 3η πτήση με κρούσμα στη Μελβούρνη

 
Και 3η πτήση με κρούσμα στη Μελβούρνη
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 12:30

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, υπήρξε θετικό κρούσμα Covid-19 σε μια ακόμα πτήση τσάρτερ του Australian Open, από την Ντόχα, συνεπώς ο αριθμός των παικτών που θα χάσουν το προνόμιο να κάνουν προπονήσεις αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Πρόκειται για την πτήση QR7485 από την Ντόχα, που έφτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μελβούρνη και όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, τουλάχιστον ένας επιβάτης ήταν θετικός στον Covid-19.

Αυτό σημαίνει, πως όπως συνέβη και με τις δυο πτήσεις της Παρασκευής, από το Λος Άντζελες και το Άμπου Ντάμπι, οι υπόλοιποι επιβάτες θα πρέπει να μπουν σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας και όσοι παίκτες ταξίδεψαν μ' αυτό το αεροπλάνο, δεν θα έχουν δικαίωμα να προπονηθούν κατά τη διάρκεια των 14 ημερών της καραντίνας.

Από τις πρώτες δυο πτήσεις που βρέθηκαν θετικά κρούσματα, συνολικά 47 παίκτες μπήκαν σε αυστηρή καραντίνα, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί.

O Alexander Muller είναι ένας από τους παίκτες που θα προστεθούν στη λίστα, καθώς ήταν και αυτός που κοινοποίησε το mail που έλαβαν οι ταξιδιώτες της συγκεκριμένης πτήσης από την Tennis Australia.

Στο μεταξύ, ένα ακόμα κρούσμα ανακοινώθηκε νωρίτερα στη Μελβούρνη, αλλά πρόκειται για δημοσιογράφο του τηλεοπτικού καναλιού Channel 9 και δεν επηρεάζει τους τενίστες που ταξίδεψαν από το εξωτερικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots