Ανησυχία για Τσιτσιπά μετά από θετικό κρούσμα στο ξενοδοχείο του!

 
Ανησυχία για Τσιτσιπά μετά από θετικό κρούσμα στο ξενοδοχείο του!
tennisnews team Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 - 15:35

Ένα θετικό κρούσμα που σχετίζεται με το Australian Open και πρόκειται για εργαζόμενο σε ένα από τα ξενοδοχεία καραντίνας της Μελβούρνης, έχει φέρει πανικό στην Tennis Australia, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κινδυνεύει να μείνει εκτός ATP Cup!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, στο Grand Hyatt Hotel της Μελβούρνης, ένας εργαζόμενος βγήκε θετικός στον Covid-19. Πρόκειται για ένα από τα ξενοδοχεία καραντίνας για το Australian Open και εκεί πέρασε τις 14 ημέρες καραντίνας και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το κρούσμα ήδη έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και πονοκέφαλο στους διοργανωτές, ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές και όσοι διέμεναν στο ξενοδοχείο και συμμετέχουν στα τουρνουά της Μελβούρνης, πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στα δωμάτια τους και να κάνουν τεστ.

Προφανώς αν βρεθούν κι άλλα κρούσματα θα απομονωθούν άμεσα, ενώ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι θα συμβεί με τα αρνητικά τεστ, αν δηλαδή θα δοθεί αμέσως το πράσινο φως σε όσους παίκτες κάνουν το τεστ και είναι αρνητικοί ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν αύριο, ή αν θα πρέπει να μείνουν περισσότερες μέρες σε καραντίνα προληπτικά.

"Θα ενημερώσουμε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους διαιτητές που βρισκόντουσαν στο Grand Hyatt σ' αυτή την περίοδο. Θεωρούνται επαφές του κρούσματος, οπότε θα απομονωθούν και θα κάνουν όλοι το τεστ", ανέφερε η ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας της Βικτόρια.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της Βικτόρια, Dan Andrews, οι άνθρωποι αυτοί που ήταν στο ξενοδοχείο και συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα στα τουρνουά της Μελβούρνης υπολογίζονται στους 500-600 και μπορεί να επηρεάσουν την αυριανή ημέρα των αγώνων, χωρίς όμως να είναι ακόμα γνωστό το τι αντίκτυπο θα έχει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots