Μελβούρνη: Αρνητικά όλα τα τεστ

 
Μελβούρνη: Αρνητικά όλα τα τεστ
tennisnews team Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 - 6:33

Πολύ καλά είναι τα νέα από τη Μελβούρνη, καθώς και τα 507 τεστ που έγιναν στο ξενοδοχείο της Μελβούρνης ήταν αρνητικά!

Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης, ένα υπάλληλος του ξενοδοχείου Grand Hyatt της Μελβούρνης ήταν θετικός στον Covid-19, προκαλώντας αναταραχή σε ολόκληρη την πολιτεία της Βικτόρια, που πήρε δραστικά μέτρα προκειμένου να αποφύγει την οποιαδήποτε διασπορά του ιού.

Μέτρα πήρε και η Tennis Australia, που ανέλαβε όλους τους αγώνες της Πέμπτης, καθώς σ' αυτό το ξενοδοχείο πέρασαν την καραντίνα 507 παίκτες, προπονητές και διαιτητές, τις προηγούμενες εβδομάδες.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, όλοι τους έκαναν τεστ και ήταν αρνητικοί.

"Μέχρι τώρα όλοι είναι αρνητικοί. Ακόμα περιμένουμε μερικά αποτελέσματα, από κάποιους που έκαναν το τεστ αργά χθες το βράδυ", είπε νωρίτερα σήμερα (πριν βγουν και τα τελευταία αποτελέσματα) ο πρόεδρος της Tennis Australia, Craig Tiley.

"Οι θεατές θα συνεχίσουν να έρχονται στα γήπεδα και ακόμα πωλούνται εισιτήρια. Οι εγκαταστάσεις είναι ένα πολύ ασφαλές μέρος. Γίνεται έλεγχος στις εισόδους, έχουμε χωρίσει την περιοχή σε ζώνες και επίσης τηρούνται οι αποστάσεις."

Η κυβέρνηση της Βικτόρια επέτρεψε στην Tennis Australia να έχει έως και 50% πληρότητα στα γήπεδα για το Australian Open και για τις επόμενες δυο εβδομάδες υπολογίζεται πως θα επισκεφτούν το Melbourne Park 380.000 φίλοι του τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots