Καλές πιθανότητες να παίξει ο Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 8:37

Οι κάμερες εντόπισαν τον Novak Djokovic στο γυμναστήριο λίγες ώρες πριν την αναμέτρησή του με τον Milos Raonic, με τις πιθανότητες να βγει στο court να είναι αυξημένες.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα του με τον Raonic (περίπου 12:00 ώρα Ελλάδας), ο Djokovic εθεάθη στο γυμναστήριο να κάνει μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, στην πρώτη δραστηριότητα που έκανε μετά την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Taylor Fritz.

Αργότερα ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου βγήκε και στο court για ζέσταμα, δείχνοντας να είναι εντάξει, όπως επιβεβαίωσε και ο πρώην τενίστας και νυν σχολιαστής του ESPN, Brad Gilbert.

Θυμίζουμε πως χθες ο Σέρβος επέλεξε να μην επιβαρύνει το σώμα του και να μην προπονηθεί, μετά και τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς, που τον ταλαιπώρησε από το ξεκίνημα του 3ου σετ στην αναμέτρησή του με τον Fritz.

Κατάφερε να κερδίσει έστω και δύσκολα αυτό τον αγώνα και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να κατέβει και στον σημερινό του αγώνα με τον Raonic. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να διεκδικεί τον 9ο τίτλο του στο Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots