Κύργιος σε Navratilova: "Δεν ξέρεις τίποτα για μένα!" (vid)

 
Κύργιος σε Navratilova: "Δεν ξέρεις τίποτα για μένα!" (vid)
tn team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 18:59

H Martina Navratilova έκανε ένα σύντομο σχόλιο για τον Νικ Κύργιο προσπαθώντας να τον ψυχολογήσει και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον 25χρονο Ελληνοαυστραλό.

"Ένας τενίστας, αναγκάζεται να ενηλικιωθεί πολύ γρήγορα, πριν να είναι πραγματικά έτοιμος γι' αυτό συναισθηματικά. Συναισθηματικά ωριμάζεις σταδιακά και είναι κάτι που αργεί να συμβεί.

Πιστεύω αν του δώσουμε μια ευκαιρία να το κάνει αυτό και όπως λέει είναι και προσγειωμένος, θα είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο τένις του. Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός χαρακτήρας, πάντως όποτε έχεις τη διάθεση να τον συμπαθήσεις, κάτι κάνει και στο χαλάει", είπε η Navratilova για τον Κύργιο, στα πλαίσια μιας συζήτησης που γινόταν στο πλατό του Tennis Channel για τον 25χρονο Ελληνοαυστραλό.

Ο Κύργιος, γνωστός για τις παρεμβάσεις του στα social media, είδε τα σχόλια της Navratilova και σχολίασε με κεφαλαία γράμματα: "Δεν ξέρεις τίποτα για μένα."

Στο πρώτο του τουρνουά μετά από 11 μήνες, ο Κύργιος πάντως είχε 3 καλούς αγώνες στο Australian Open, πριν ηττηθεί στα 5 σετ από έναν καταπληκτικό Dominic Thiem.

"Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Έπαιξα σ' αυτό το επίπεδο έχοντας τόσο μεγάλη απουσία και απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος, είμαι περήφανος για όλα όσα έκανα τους 2 τελευταίους μήνες και του εύχομαι καλή τύχη, ελπίζω να τα πάει καλά γιατί είναι φοβερός παίκτης", είχε πει ο Κύργιος μετά από τον αγώνα του, εκθειάζοντας τον Αυστριακό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots