Τσιτσιπάς v Nadal: Ποιος θα είναι ο νικητής;

 
Στέφανος Τσιτσιπάς & Rafael Nadal
Στέφανος Τσιτσιπάς & Rafael Nadal Φωτογραφίες: Tennis Photo Network
tn team Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 - 21:19

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά, που θα διεκδικήσει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open απέναντι στον σπουδαίο Rafael Nadal. Μπορεί να τα καταφέρει;


Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής;

Θα είναι η 8η συνάντηση του Στέφανου με τον Nadal, που έχει αποδειχτεί ο δυσκολότερος αντίπαλος του μέχρι τώρα στο tour. Ο Ισπανός κέρδισε τις 6 από τις 7 προηγούμενες συναντήσεις τους, με τον Στεφ να πετυχαίνει μια πολύ μεγάλη νίκη το 2019, στην πατρίδα και στην αγαπημένη επιφάνεια του Rafa, στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης (6-4, 2-6, 6-3).

Ο Στέφανος θα διεκδικήσει επίσης την 2η πρόκριση του στα ημιτελικά του Australian Open μετά από το 2019 και την 3η του σε Grand Slam συνολικά. Ο Nadal από την άλλη μεριά, θα διεκδικήσει την 7η πρόκριση του στα ημιτελικά της Μελβούρνης και την 35η σε ημιτελικό Grand Slams διοργάνωσης γενικότερα.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός διεκδικεί σ' αυτό το τουρνουά τον 21ο τίτλο του σε Slam, με τον οποίο θα ξεπεράσει τον Roger Federer, καθώς και το double career Grand Slam, να γίνει δηλαδή ο πρώτος τενίστας στην ιστορία της open era που θα έχει τουλάχιστον 2 τίτλους σε όλα τα majors.

Ο μεγάλος αγώνας της Τετάρτης, θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί στο Eurosport.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots