UPDATE: Πληροφορίες για σύλληψη Nole!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 10:20

Ο πατέρας του Novak Djokovic καταγγέλλει πως συνελήφθη ξανά από τις αυστραλιανές αρχές. Διάψευση από κυβερνητικές πηγές και μέσα της Αυστραλίας.

Το θρίλερ με την υπόθεση του Novak Djokovic δεν έχει τελειώσει ακόμα, παρά την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου να ανατρέψει την ακύρωση της βίζας του.

Περίπου 2 ώρες μετά την απόφαση, ο πατέρας του Novak, Srdjan Djokovic, κατήγγειλε στη δημοσιογαφο Ksenija Pavlovic McAteer, πως ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου συνελήφθη από τις αυστραλιανές αρχές.

Είχε δοθεί εντολή από τον δικαστή της υπόθεσης, Anthony Kelly, να αφεθεί ελεύθερος o Djokovic κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσής του. Είχε μεταφερθεί λοιπόν εμπιστευτικά στα γραφεία των δικηγόρων του, στην οδό Collins στη Μελβούρνη, για να παρακολουθήσει τη δίκη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αστυνομική παρουσία είναι ισχυρή στην περιοχή και το σενάριο της απέλασης είναι ακόμα πιθανό για τον Σέρβο, όμως κυβερνητικές και δημοσιογραφικές πηγές διέψευσαν τις φήμες περί σύλληψης.

Θυμίζουμε πως εκκρεμεί η απόφαση από το Υπουργείο Μετανάστευσης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Αυστραλίας, που έχει δικαίωμα να ακυρώσει τη βίζα του Djokovic χωρίς να χρειαστεί να δώσει επιπλέον εξηγήσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots