Nadal: "Το πιο δίκαιο πράγμα να παίξει ο Djokovic"

 
Nadal: "Το πιο δίκαιο πράγμα να παίξει ο Djokovic"
© Roland Garros / FFT
tn team Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 13:01

O Rafael Nadal σχολίασε στο ραδιόφωνο την απόφαση του δικαστηρίου για τον Novak Djokovic και είπε πως το να παίξει ο Nole στο Australian Open είναι το πιο δίκαιο πράγμα.

"Ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ ή όχι σε κάποια πράγματα με τον Djokovic, χωρίς καμιά αμφιβολία μίλησε η δικαιοσύνη. Είπαν ότι έχει το δικαίωμα να παίξει και πραγματικά πιστεύω πως αυτό είναι το πιο δίκαιο πράγμα", είπε χαρακτηριστικά ο Nadal, που μίλησε τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero της Ισπανίας.

Ο 35χρονος Ισπανός, είχε πει και πριν λίγες μέρες πως λυπάται γι' αυτό που συμβαίνει με τον Djokovic, είχε σταθεί όμως και στο ότι ήταν στο χέρι του να αγωνιστεί στο Australian Open, αλλά πήρε την απόφαση να μην εμβολιαστεί και να περιπλέξει τα πράγματα.

Να σημειωθεί φυσικά πως ο Rafa σχολίασε την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Αυστραλίας να κάνει δεκτή την έφεση του Djokovic. Ακόμα δεν είναι βέβαιο πως θα συμμετέχει στο Australian Open, αφού εκκρεμεί η τελική απόφαση, η οποία θα παρθεί από το Υπουργείο Μετανάστευσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots