Παπαμιχαήλ στο TN: "Θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά"

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 17:30

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έμεινε ευχαριστημένη από τις πολύ καλές εμφανίσεις της στην Αυστραλία φέτος, σημείωσε στο tennisnews.gr πως έχει δουλέψει σκληρά για να βρίσκεται σ' αυτό το επίπεδο, σκοπεύει όμως να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, ώστε να τα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

"Η εμπειρία μέχρι τώρα στην Αυστραλία είναι φανταστική. Παίζω στα τουρνουά που ήθελα να παίξω. Δούλεψα σκληρά για αυτό και θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά γιατί θέλω καλύτερα αποτέλεσματα. Πέρασα τα προκριματικά στο 500αρι της Αδελαΐδας και δυστυχώς στο Australian Open έχασα στον 1ο γύρο", είπε η Παπαμιχαήλ στο tennisnews.gr.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, συμμετείχε πρώτα στο δυνατό 500άρι της Αδελαΐδας, όπου πέτυχε δυο νίκες στα προκριματικά και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης - πρώτη χωρίς να είναι lucky loser.

Στη συνέχεια έπαιξε στα προκριματικά του Australian Open, όπου είχε δύσκολη κλήρωση και αντιμετώπισε στον πρώτο της αγώνα τη Viktoriya Tomova. Πάλεψε τον αγώνα, αλλά ηττήθηκε με 6-2, 4-6, 6-1.

"Έκανα κακή αρχή στον αγώνα πιστεύω. Αν είχα μπει πιο επιθετικά, ίσως να είχα μπορέσει να κερδίσω στα δυο σετ. Αλλά και πάλι ακόμα και έτσι στο 2ο σετ, που είχα το momentum στο 5-2 πάνω, χαλάρωσα λίγο και μπήκε πάλι στο παιχνίδι. Θα ήταν αλλιώς ψυχολογικά και από τις δύο πλευρές να το είχα κλείσει 6-2."

Όσο για την επόμενη μέρα, η Δέσποινα μας είπε: "Συνεχίζουμε. Ήταν απλά ένας αγώνας, το θετικό είναι ότι παλεύω μέχρι τέλους. Η χρονιά μόλις άρχισε οπότε πρέπει να συνεχίσω την δουλειά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots