Australian Open: Πότε κάνουν πρεμιέρα Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

 
Μαρία Σάκκαρη (© Jimmie48 / WTA)
Μαρία Σάκκαρη (© Jimmie48 / WTA) Στέφανος Τσιτσιπάς (© Peter Staples/ATP Tour)
tn team Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 14:45

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι μέρες στις οποίες θα δώσουν τις πρώτες αναμετρήσεις τους οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Australian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Tatjana Maria, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της πρώτη από τους εκπροσώπους της χώρας μας, καθώς θα αγωνιστεί τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου θα κάνει την πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Mikael Ymer. 

Aυτό αυτομάτως σημαίνει πως η Σάκκαρη αν κερδίσει τον πρώτο της αγώνα θα επιστρέψει στο court την Τετάρτη και ο Τσιτσιπάς την Πέμπτη, ενώ αν αγωνιστούν στον 3ο γύρο θα είναι την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα.

Τη Δευτέρα θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Rafael Nadal, Alexander Zverev, Matteo Berrettini, Ashleigh Barrty, Naomi Osaka και Victoria Azarenka, ενώ την Τρίτη οι Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Jannik Sinner, Aryna Sabalenka, Simona Halep, Garbine Muguruza και Iga Swiatek.

Φυσικά, τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε ότι θα πρέπει να αγωνιστεί τη Δευτέρα και ο Novak Djokovic, αν φυσικά καταφέρει να ανατρέψει για δεύτερη φορά την ακύρωση της βίζας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots