Τσιτσιπάς: "Δεν ήταν εύκολο, έπαιξα με την καρδιά μου"

 
Τσιτσιπάς: "Δεν ήταν εύκολο, έπαιξα με την καρδιά μου"
tn team Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 10:05

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Sebastian Baez και την είσοδό του στον 3ο γύρο του Australian Open.

"Δεν ήταν εύκολο, είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασα αυτό το εμπόδιο. Έβριζα λίγο, υπήρχε ένταση, αλλά κατάφερα να προκριθώ στον 3ο γύρο. Προσπάθησα να παίξω με την καρδιά μου και αυτό με οδήγησε", είπε πρώτα ο Στέφανος, στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε στη Margaret Court Arena.

Ήταν η πρώτη συνάντηση του Στέφανου με τον Sebastian Baez, που είναι μόλις 21 χρονών και πριν λίγους μήνες έπαιξε στο Next Gen Finals του Μιλάνου.

"Είναι καλός παίκτης, δεν τον είχα παρακολουθήσει πολύ. Ο τρόπος που έπαιξε σε αυτούς τους αγώνες έδειξε πως είναι καλός παίκτης και πως έχει μέλλον. Πιστεύω πως θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του και θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον, του εύχομαι τα καλύτερα."

Όσο για τον αγώνα και το πως διαχειρίστηκε το πρώτο του χαμένο σετ στο τουρνουά, είπε: "Προσπάθησα να κυνηγήσω τα χτυπήματά μου. Ήμουν ίσως και λίγο τυχερός. Στις επιστροφές προσπάθησα να μείνω όσο πιο κοντά γινόταν στην baseline για να του πάρω λίγο χρόνο και να τον κάνω να οπισθοχωρήσει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots