Δεν σταματιέται η Barty! (vid)

 
Δεν σταματιέται η Barty! (vid)
tn team Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 12:21

Ακόμα μια πειστική εμφάνιση και μια άνετη νίκη πανηγύρισε η Ashleigh Barty, που κέρδισε σε 74 λεπτά την Amanda Anisimova και μπήκε στα προημιτελικά του Australian Open.

Ασταμάτητη μοιάζει να είναι η Ashleigh Barty, η οποία επιβλήθηκε της Amanda Anisimova με 6-4, 6-3 σε 74 λεπτά και πήρε μια ακόμα πειστική πρόκριση για την τελική 8άδα του Australian Open.

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, πέτυχε 23 winners και έκανε 17 αβίαστα λάθη, τα μισά από την Αμερικανίδα που είχε 34 λάθη, με 20 winners.

Στο 1ο σετ η 25χρονη Αυστραλή έκανε το break στο 7ο game και πέρασε μπροστά με 4-3. Στο 2ο σετ η Anisimova έκανε πρώτη το break και προηγήθηκε με 2-0, όμως η Barty πάτησε το γκάζι στη συνέχεια και κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβό της στο 9ο game.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open η Barty, που δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί στη διοργάνωση. Η κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων και μονίμως Νο.1 στον κόσμο τα 2 τελευταία χρόνια, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Jessica Pegula, που θυμίζουμε πως απέκλεισε νωρίτερα τη Μαρία Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots