Συνέτριψε την Jabeur η 16χρονη Andreeva! (vids)

 
Συνέτριψε την Jabeur η 16χρονη Andreeva! (vids)
tn team Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 9:44

H 16χρονη Mirra Andreeva έχασε μόλις 2 games από την Ons Jabeur, αποκλείοντας από το Australian Open το Νο.6 του κόσμου σε λιγότερο από μια ώρα! Στον 3ο γύρο μπήκαν και οι Coco Gauff και Paula Badosa.

Μια πολύ καλή εμφάνιση της ταλαντούχας Mirra Andreeva, σε συνδυασμό με μια κακή μέρα της Ons Jabeur, έφεραν στη Rod Laver Arena το απίθανο 6-0, 6-2 σε 54 μόλις λεπτά για την 16χρονη Ρωσίδα, που προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο του Australian Open.

Η Andreeva είχε 13 winners και 10 αβίαστα λάθη, χωρίς να χάσει καμιά φορά το σερβίς της σε όλο το παιχνίδι, την ώρα που η Jabeur ήταν η σκιά του εαυτού της και έφτασε στα 24 αβίαστα λάθη, με μόλις 9 winners και 5 χαμένα service games της.

Στον 3ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam η Andreeva θα αντιμετωπίσει την Diane Parry, που έβγαλε εκτός συνέχειας την Kamilla Rakhimova με 7-5, 6-2.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκαν και οι Coco Gauff και Barbora Krejcikova, που δεν έχασαν σετ απέναντι στις Caroline Dolehide και Tamara Korpatch αντίστοιχα.

Η Gauff, η οποία μετράει 9 διαδοχικές νίκες σε Grand Slams διοργανώσεις, κέρδισε την Dolehide με 7-6 (2), 6-2 και θα παίξει στον 3ο γύρο με μια ακόμα Αμερικανίδα, την Alycia Parks. H τελευταία απέκλεισε την Leylah Fernandez με 7-5, 6-4.

Η Krejcikova επικράτησε εύκολα της Korpatch με 6-2, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Storm Hunter, που κέρδισε τη Laura Siegemund με 6-4, 3-6, 6-3.

Η Hunter συνεχίζει στον 3ο γύρο από τα προκριματικά, όπως και οι Maria Timofeeva και Anastasia Zakharova. H Timofeeva έβγαλε εκτός την Caroline Wozniacki με 1-6, 6-4, 6-1 και θα παίξει στον επόμενο γύρο με την Beatriz Haddad Maia, που επιβλήθηκε της Alina Korneeva με 6-1, 6-2. Η Zakharova κέρδισε την Kaja Juvan με το εμφατικό 6-1, 6-1 και περιμένει την αναμέτρηση της Caroline Garcia με την Magdalena Frech.

Τέλος, την πρόκριση για τον 3ο γύρο πήρε και η Paula Badosa, που συνεχίζει το επιτυχημένο comeback της μετά από 7 μήνες. Η 26χρονη Ισπανίδα κέρδισε την Anastasia Pavlyuchenkova με 6-2, 6-3 και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Amanda Anisimova, που απέκλεισε τη Nadia Podoroska με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots