Λάκη στο ΤΝ: "Πείσμωσα και είπα μέσα μου ότι θα παλέψω"

 
Λάκη στο ΤΝ: "Πείσμωσα και είπα μέσα μου ότι θα παλέψω"
Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 9:08

Η Μιχαέλα Λάκη μίλησε στο tennisnews.gr για την απίστευτη ανατροπή που έκανε από το 1-5 και την πρόκριση που πήρε στα προημιτελικά του Australian Open Junior.

"Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι μόνο για τον τρόπο που πήρα την πρόκριση, αλλά και γιατί έχω φτάσει στα προημιτελικά κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για μένα κατά τη διάρκεια όλου του τουρνουά. Θα μπορούσα να είχα κερδίσει το παιχνίδι από το 2ο σετ, όμως κάτι δεν πήγε καλά στην απόδοσή μου και βρέθηκε στο 3ο σετ", είπε η Μιχαέλα στον συνεργάτη του tennisnews.gr στη Μελβούρνη, Μπιλ Ρουμελιώτη.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.11 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, έχανε με 1-5 στο 3ο σετ από την Dominika Salkova και αντιμετώπισε 3 match points, έφτασε όμως σε μια τρομερή ανατροπή και στη μεγάλη πρόκριση.

"Πείσμωσα πολύ και είπα μέσα μου ότι θα παλέψω για να κάνω την ανατροπή και πράγματα, έβαλα όλες τις δυνάμεις μου και μαζί με το καθαρό μυαλό πέτυχα τον στόχο μου."

Για τους μελλοντικούς στόχους της, η Μιχαέλα ανέφερε: "Κοιτάζω το επόμενο παιχνίδι και τους μελλοντικούς μου στόχους. Ο πρώτος μου στόχος είναι να συμμετάσχω σε τουρνουά της WTA. Τα τουρνουά junior είναι για να κάνουμε μια καλή αρχή, όμως πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα και πιστεύω πως πλησιάζει αυτή η στιγμή."

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της Μιχαέλας, Φοίβος Μιχαλόπουλος, που σχολίασε: "Είμαι ευχαριστημένος που η Μιχαέλα πήρε μια απίστευτη πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Πιστεύω όμως ότι η Μιχαέλα μπορεί να παίξει καλύτερο τένις. Προχωράμε τώρα στο επόμενο ματς."

Στα προημιτελικά του Australian Open, η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Liv Hovde, Νο.13 στο ταμπλό και Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots