Tο άγριο ξέσπασμα του Medvedev (vid)

 
Tο άγριο ξέσπασμα του Medvedev (vid)
tn team Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 12:19

O Daniil Medvedev τα έβαλε με τον διαιτητή και με τον Απόστολο Τσιτσιπά μετά το 2ο break που υπέστη στο 2ο σετ, έχοντας ένα άγριο ξέσπασμα.

Ο Medvedev είπε στον chair umpire Jaume Campistol πως ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μιλούσε σε κάθε πόντο και δεν έπαιρνε code violation για coaching.

"Είσαι τρελός; Και ο πατέρας του μπορεί να μιλάει σε κάθε πόντο; Είσαι ηλίθιος; Ο πατέρας του μπορεί να μιλάει σε κάθε πόντο! Θα απαντήσεις στην ερώτησή μου; Θεέ μου, είσαι τόσο κακός! Κοίταξε με, σου μιλάω!" είπε σε πολύ επιθετικό τόνο ο Medvedev αμέσως μετά το break που δέχτηκε στο 9o game, εξαιτίας του οποίου έμεινε πίσω με 4-5 στο 2ο σετ.

Ο Medvedev έχασε τελείως την ψυχραιμία του, κάνοντας ένα πολύ κακό service game με δυο διπλά λάθη, το ένα από αυτά στο break point του Στέφανου.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής εκμεταλλεύτηκε το κακό game του Ρώσου και κράτησε το σερβίς του στο επόμενο game για να πάρει το 2ο σετ με 6-4. Θυμίζουμε πως το 1ο σετ είχε κριθεί στις λεπτομέρειες και το κέρδισε ο Medvedev με 7-5 στο tie-break.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots