Εξαπέλυσε επίθεση προς media και Purcell o Κύργιος

 
Εξαπέλυσε επίθεση προς media και Purcell o Κύργιος
tn team Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 - 1:40

Σε νέες περιπέτειες ο Νικ Κύργιος, που εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των media λέγοντας πως διαστρέβλωσαν κάποια λεγόμενά του και τα έκαναν να φαίνονται προσβλητικά προς την Ashleigh Barty, ενώ επιτέθηκε λεκτικά και στον αντίπαλό του στον τελικό του Australian Open, Max Purcell, που τον χαρακτήρισε ηλίθιο και βαρετό παίκτη.

Στην χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, μετά την κατάκτηση του Australian Open στο διπλό μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη, ο Νικ Κύργιος στάθηκε στην παρουσία και στην ατμόσφαιρα του αυστραλιανού κοινού, που ήταν σίγουρα πρωτότυπη για έναν τελικό στο διπλό το Σάββατο στη Rod Laver Arena.

"Θα έλεγα πως δημιουργήσαμε πιθανότατα την καλύτερη ατμόσφαιρα που είχε το τουρνουά", είπε χαρακτηριστικά ο Κύργιος για τον τελικό του, που ήταν αμέσως μετά τον τελικό των γυναικών, στον οποίο η Ashleigh Barty θριάμβευσε επί της Danielle Collins και έγινε η πρώτη Αυστραλή που κατέκτησε το Australian Open μετά από 44 χρόνια.

"Ακόμα και ο πατέρας της Ash (Barty) ήρθε σε μας και είπε πως ήταν το καλύτερο κοινό που είχε δει ποτέ. Προφανώς η Ash είναι τρομερή παίκτρια, αλλά νομίζω οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους αγώνες μου, όπου παίζω τα στάδια είναι γεμάτα και υπάρχει λόγος γι' αυτό", πρόσθεσε ο 26χρονος.

Απ' ότι φαίνεται οι δηλώσεις του μεταφέρθηκαν ως προσβλητικές για την Barty από αρκετά media, ώστε να τραβήξουν την προσοχή του Κύργιου, που επανήλθε το βράδυ της Κυριακής με ένα story στο Instagram.

"Γαμ*** ΜΜΕ. Ειλικρινά, δεν είπα κάτι ασεβές προς την Ashley Barty, είπα πως το κοινό ήταν εκπληκτικό και πως ένιωσα ότι εγώ και ο Κοκκινάκης παίξαμε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ο πατέρας της Ash ήρθε και μου το είπε αυτό. Το μόνο που είπα είναι πως όπου παίζουμε, τα γήπεδα είναι γεμάτα. Μεγαλώσαμε μαζί με την Ash και πάντα ήξερα τις δυνατότητές της", έγραψε ο Κύργιος στο story.

Ο Κύργιος επιτέθηκε και στον Max Purcell, τον έναν από τους δυο αντιπάλους του στον τελικό, ο οποίος στη δική του συνέντευξη Τύπου είχε πει πως το παιχνίδι του Κύργιου αρέσει στον κόσμο που παρακολουθεί από κοντά, είναι όμως απωθητικό σε όσους βλέπουν από τις τηλεοράσεις τους. Επίσης συμφώνησε πως θα έπρεπε να αποβληθεί ο Κύργιος, όταν χτύπησε εκτός φάσης ένα 9χρονο αγόρι με μια μπάλα κατά λάθος σε προηγούμενο αγώνα του.

"Όσο για σένα Max Purcell, ηλίθιε, σχετικά με τα σχόλια που έκανες μετά τον αγώνα, προφανώς δεν έχεις ιδέα από ψυχαγωγία και αθλητισμό. Αν δεν το έχεις προσέξει, υπάρχει λόγος που ο κόσμος έρχεται στους αγώνες μου. Είναι επειδή το επίπεδό μου και το παιχνίδι μου είναι άξια παρακολούθησης. Την επόμενη φορά που θα χάσεις σε τελικό Grand Slam, θα πρέπει να κρατήσεις το κεφάλι χαμηλά και να προσπαθήσεις να βρεις πως να παίξεις τους σημαντικούς πόντους καλύτερα. Δεν χρειάζεται να κράζεις τους άλλους Αυστραλούς στα ΜΜΕ επειδή ο κόσμος προτιμάει να βλέπει μπογιά που στεγνώνει από το σερβίς-βολέ παιχνίδι σου", έγραψε ο Κύργιος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots