Μενού με Τσιτσιπά και Σάκκαρη για καλό σκοπό στο Melbourne Park (vid)

 
Μενού με Τσιτσιπά και Σάκκαρη για καλό σκοπό στο Melbourne Park (vid)
tn team Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 14:46

Δυο πιάτα αφιερωμένα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, το σουβλάκι "The Stef" και το "The Sakkari snack pack", θα είναι διαθέσιμα στο Melbourne Park της Μελβούρνης σε όλη τη διάρκεια του Australian Open, με τα έσοδα να διατίθενται για καλό σκοπό.

Τα δυο αυτά πιάτα πωλούνται στο pop-up shop "Hella Good", που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Australian Open και συνεργάζεται με το γνωστό εστιατόριο "Stalactites", που δημιούργησε το περίφημο "Tsitsipas Souvlaki", το οποίο επίσης είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όλα τα έσοδα από το σουβλάκι "The Stef" και το "The Sakkari snack pack", θα διατεθούν στο Australian Tennis Foundation, το οποίο παρέχει βοήθεια σε παιδιά μη προνομιούχων οικογενειών, ώστε να μπορέσουν να ασχοληθούν με το άθλημα του τένις.

"Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι ξανά με την ομάδα του Stalactites, για σκοπούς για τους οποίους είμαστε και οι δυο παθιασμένοι. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω το δικό μου σουβλάκι και που συγκεντρώνονται χρήματα για έναν σκοπό που είναι μέσα στην καρδιά μου. Μετά την Αθήνα, η Μελβούρνη είναι το μέρος που νιώθω πιο κοντά στο σπίτι μου. Οι σχέσεις που έχω δημιουργήσει εδώ, οι αναμνήσεις, είναι ένα μέρος που μου δίνει χαρά", είπε ο Τσιτσιπάς.

Η Σάκκαρη από τη μεριά της, δήλωσε: "Όταν περπατάω στους δρόμους ακούω συνέχεια ελληνικά. Μερικές φορές με κάνει να σκέφτομαι ότι πρέπει να προσέχω τι λέω! Το πιο απίθανο πράγμα για μας, είναι η στήριξη του κόσμου από την πρώτη στιγμή. Είναι τιμή μας που το ζούμε αυτό κάθε φορά που παίζουμε εδώ."

Και οι δυο πρωταθλητές μας θα κάνουν τις πρεμιέρες τους στο Australian Open τη Δευτέρα. Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα τη Yue Yuan, ενώ ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Quentin Halys στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots