Τσιτσιπάς: "Χαρούμενος που επέστρεψα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Χαρούμενος που επέστρεψα" (vid)
tn team Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 13:04

O Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ευχαρίστησή του με την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του στο Australian Open, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Αυστραλία, είμαι αφοσιωμένος και μου αρέσει κάθε φορά που επιστρέφω εδώ και βλέπω τα ξαδέρφια μου, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Χαίρομαι που έχω την υποστήριξη του κόσμου", είπε ο Στέφανος στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε στον Tood Woodbrige, η οποία έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με τον πρώην τενίστα να αστειεύεται, πως πρέπει να έχει... πολλά ξαδέρφια με τέτοια ατμόσφαιρα στη Margaret Court Arena. 

Στη συνέχεια, τον ρώτησε για το United Cup: "Το United Cup ήταν υπέροχο, ελπίζω να έρθει και στη Μελβούρνη, είναι κάτι που συζητάται. Θα ήταν όμορφο να κάνουν τους τελικούς εδώ την επόμενη χρονιά και να μπορέσει η Ελλάδα να σηκώσει αυτό το τρόπαιο στη Μελβούρνη."

Τέλος μίλησε και για τον σημερινό αγώνα με τον Halys: "Ήταν μεγάλη πρόκληση, έπαιξε πολύ καλό τένις στο 3ο σετ και έχασα τον ρυθμό μου στο σερβίς, δεν περίμενα να μου κάνει 2 break στη σειρά, οπότε έπρεπε να βρω τρόπο να βγω από τη δύσκολη κατάσταση. Στο τέλος έδειξα το μαχητικό μου πνεύμα και πως δεν ήθελα να τα παρατήσω. Παρότι αντιμετώπισα δύσκολες συνθήκες και βρέθηκα πίσω και στο tie-break, είχα την υποστήριξη του κόσμου και καταφέραμε να το κερδίσουμε μαζί αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots