Η Azarenka κέρδισε και περιμένει Σάκκαρη (vid)

 
Η Azarenka κέρδισε και περιμένει Σάκκαρη (vid)
tn team Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 11:46

H Victoria Azarenka επέστρεψε από σετ πίσω και έβγαλε εκτός Μελβούρνης τη Madison Keys, για να προκριθεί στον 4ο γύρο. Εκεί θα βρει τη Μαρία Σάκκαρη, αν βεβαίως η πρωταθλήτριά μας επιβεβαιώσει τα προγνωστικά.

Η Azarenka, 2 φορές πρωταθλήτρια στο Australian Open (2012, 2013), άφησε πίσω της το κακό 1ο σετ και ανέτρεψε την κατάσταση, κερδίζοντας την Keys με 1-6, 6-2, 6-1.

Η 33χρονη Λευκορωσίδα, άλλοτε Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, κατάφερε να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα μετά το 1ο σετ, παρασύροντας την Keys, που μόλις βρέθηκε σε θέση πίεσης άρχισε να αστοχεί όλο και περισσότερο, παίζοντας πολύ χειρότερα σε 2ο και 3ο σετ.

Η Azarenka, η οποία κέρδισε τα 9 από τα 10 τελευταία games της αναμέτρησης, προκρίθηκε για 10η φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο του Australian Open, που είναι με διαφορά το καλύτερο Grand Slam της.

Θα περιμένει την τελευταία αναμέτρηση της ημέρας, μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη με τη Lin Zhu, για να μάθει την επόμενη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει. Φυσικά η Σάκκαρη έχει τον πρώτο λόγο σ' αυτό το ματς και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα αναβιώσει ένα πολύ δυνατό match-up, καθώς με την Azarenka είχαν δώσει ένα σπουδαίο ματς για τον 3ο γύρο του 1000αριού του Καναδά το 2021, με τη Λευκορωσίδα να κερδίζει στο tie-break του 3ου σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots