Τσιτσιπάς: "Νιώθω πως ήμουν στο γήπεδο για έναν αιώνα!" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Νιώθω πως ήμουν στο γήπεδο για έναν αιώνα!" (vid)
tn team Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 14:33

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε τον πρώτο του "μαραθώνιο" γι' αυτό το Australian Open και όπως χαρακτηριστικά είπε του φάνηκε ατελείωτος αγώνας! Ποια ήταν η μικρή προσαρμογή που έκανε τη μεγάλη διαφορά στο 5ο σετ. 

"Ήταν μεγάλος αγώνας σε διάρκεια, νιώθω πως έμεινα σ' αυτό το γήπεδο έναν αιώνα! Τι υπέροχη βραδιά!" ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το court και στον Jim Courier, μετά τη νίκη του με 3-2 σετ επί του Jannik Sinner. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στο κοινό:

"Παιδιά το κάνουμε μαζί αυτό, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας τέτοιες στιγμές, ειδικά στην Αυστραλία. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ, δεν είναι εύκολο, είχα έναν απίστευτο αντίπαλο σήμερα, έπαιξε τρομερό τένις στο 3ο και στο 4ο σετ. Έμεινα ψύχραιμος, όπως έκανε και ο Rod Laver στις μέρες του", πρόσθεσε ο Στεφ, δείχνοντας και τον θρυλικό Rod Laver, που είδε και εκείνος τον αγώνα από στάδιο που φέρει το όνομά του.

Για το τι άλλαξε μπαίνοντας στο 5ο σετ και κατάφερε να ανακόψει την αντεπίθεση του Sinner, o Στεφ είπε: "Άφησα λίγο πιο ελεύθερο το χέρι μου, λίγο πιο ελεύθερο τον καρπό μου στο σερβίς και κατάφερα να δημιουργήσω περισσότερη δύναμη και ακρίβεια. Κάτι που δεν έκανα πριν και άλλαξε ολοκληρωτικά τον τρόπο που προσέγγισα τον αγώνα από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα. Αυτή η μικρή προσαρμογή με βοήθησε να σερβίρω πολύ καλά μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να καταλάβω ότι χρειαζόταν να κάνω αυτή την προσαρμογή και να κλείσω το παιχνίδι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots