Australian Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Australian Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
© REUTERS/Loren Elliott
tn team Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 18:12

Η αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Andrey Rublev ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα του Australian Open. Δείτε το αναλυτικά.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, μεταξύ του Novak Djokovic και του Andrey Rublev, θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Θα είναι η 4η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Djokovic να προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Ο Djokovic, αήττητος στην Αυστραλία από το 2018, προσδοκεί να δώσει συνέχεια στα πολύ εντυπωσιακά σερί που έχει "χτίσει", ενώ με νίκη θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 10ου τίτλου του στη Μελβούρνη και 22ου σε Grand Slam διοργάνωση.

Ο Rublev θα παίξει για 7η φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, 2η στην Αυστραλία μετά το 2021, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να προκριθεί σε έναν ημιτελικό.

Η δράση στη Rod Laver Arena θα αρχίσει στις 02:00 τα ξημερώματα, με την αναμέτρηση της Karolina Pliskova με την Magda Linette. Στη συνέχεια η πολύ φορμαρισμένη Aryna Sabalenka, που είναι και η μοναδική Top 5 παίκτρια που συνεχίζει στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την Donna Vekic.

Στο τρίτο παιχνίδι (όχι πριν τις 05:30), θα γίνει ο αμερικανικός "εμφύλιος" μεταξύ του Ben Shelton και του Tommy Paul, με το νικητή αυτού του αγώνα να γίνεται ο πρώτος Αμερικανός που θα παίξει στα ημιτελικά της Μελβούρνης από το 2009 και τον Andy Roddick.

To πρόγραμμα της Τετάρτης (25/01):

Rod Laver Arena:
02:00 Karolina Pliskova [30] v. Magda Linette Eurosport 1HD
04:00 Aryna Sabalenka [5] v. Donna Vekic Eurosport 1HD
05:30 Ben Shelton v. Tommy Paul Eurosport 1HD
10:30 Andrey Rublev [5] v. Novak Djokovic [4] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots