Djokovic: "Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου" (vid)

 
Djokovic: "Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου" (vid)
tn team Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 14:43

Ο συναισθηματικά φορτισμένος Novak Djokovic, έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, λέγοντας πως η ομάδα του και η οικογένειά του γνωρίζουν καλά πόσα πέρασε τις 3-4 τελευταίες εβδομάδες, στην επιστροφή του στην Αυστραλία μετά από την απέλασή του πέρσι.

"Αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα τουρνουά που έπαιξα στη ζωή μου, τηρουμένων των αναλογιών και όσων συνέβησαν πέρσι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με έκανε να νιώσω ξανά καλά και ευπρόσδεκτος στην Αυστραλία. Υπάρχει λόγος που παίζω το καλύτερό μου τένις σ' αυτό το γήπεδο και μπροστά στον Rod Laver, σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν εδώ κύριε! Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι αυτές τις στιγμές και να ζω μέσα απ' αυτές. Είναι μεγάλη η ομιλία μου το ξέρω, αλλά πρέπει να το πω αυτό, γιατί μόνο η οικογένειά μου και η ομάδα μου γνωρίζουν τι πέρασα τις 3-4 τελευταίες εβδομάδες. Τηρουμένων των αναλογιών, αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου", είπε ο Djokovic σε μια ακόμα πολύ συγκινητική στιγμή της αποψινής βραδιάς στη Rod Laver Arena.

Λίγο πριν, ο Djokovic είχε ευχαριστήσει ξεχωριστά την ομάδα του και τους είπε πως αυτός ο τίτλος είναι τόσο δικός του, όσο και δικούς τους, ενώ κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τη διοργάνωση και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί.

Ήταν μια μεγάλη ομιλία από τον πρωταθλητή, που στο πρώτο μισό της αφοσιώθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά και στο γεγονός πως δυο μικρές χώρες, όπως η Σερβία και η Ελλάδα, διεκδίκησαν αυτό το μεγάλο τρόπαιο, δίνοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα στους αυριανούς πρωταθλητές.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots