Medvedev: "Σας ευχαριστώ που μείνατε, εγώ θα έφευγα!" (vid)

 
Medvedev: "Σας ευχαριστώ που μείνατε, εγώ θα έφευγα!" (vid)
tn team Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 19:52

O Daniil Medvedev ευχαρίστησε τους λίγους φιλάθλους που έμειναν ως τις 4 το πρωί στη Rod Laver Arena, κάτι που ο ίδιος δεν θα έκανε, όπως παραδέχτηκε.

"Είναι 3:40 το πρωί; Ειλικρινά παιδιά, εγώ δεν θα έμενα εδώ! Σας ευχαριστώ που μείνατε, αλλά αν ήμουν φίλαθλος του τένις και ήμουν εδώ σήμερα, στη μια θα πήγαινα σπίτι για να δω το υπόλοιπο παιχνίδι στην τηλεόραση και θα έβλεπα 30 λεπτά ακόμα πριν πάω για ύπνο! Σας ευχαριστώ, είστε πολύ δυνατοί!" είπε ο Medvedev, αποκομίζοντας και ένα θερμό χειροκρότημα από τους λιγοστούς φιλάθλους που παρέμειναν στις κερκίδες της Rod Laver Arena.

Ο αγώνας του Medvedev με τον Ruusuvuori ολοκληρώθηκε στις 03:40 το πρωί και η συνέντευξη του Ρώσου στις 03:45, με την τελευταία ερώτηση να έχει να κάνει με το τι ώρα θα πάει για ύπνο.

"Ελπίζω στις 06:30 το πρωί!" απάντησε. "Πρέπει να πάω για φυσιοθεραπεία γιατί αν δεν κάνω δεν θα μπορώ να βγω έξω σε 2 μέρες. Θα πάω για ύπνο γύρω στις 06:00, μετά θα ξυπνήσω πιθανότατα στις 12:00 και θα κάνω μια ελαφριά προπόνηση αύριο. Δεν είναι εύκολο, αλλά θέλω να τα δώσω όλα και να προσπαθήσω να κερδίσω."

Στον αγώνα του 3ου γύρου του Australian Open, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots