10η συνεχόμενη νίκη σε GS για την Gauff (vid)

 
10η συνεχόμενη νίκη σε GS για την Gauff (vid)
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 7:17

H Coco Gauff έχασε μόνο 2 games από την Alycia Parks και πέρασε με εμφατικό τρόπο στη 2η εβδομάδα του Australian Open, φτάνοντας τις 10 διαδοχικές νίκες σε Grand Slams διοργανώσεις.

Η πρωταθλήτρια του US Open συνέτριψε την Parks με 6-0, 6-2 σε 61 μόλις λεπτά, σε μια μονόπλευρη αναμέτρηση στη Margaret Court Arena της Μελβούρνης.

Η μόλις 19χρονη Αμερικανίδα επωφελήθηκε από τα πολλά λάθη της Parks, που είχε 34 αβίαστα λάθη σε έναν αγώνα με δυο σύντομα σετ, ενώ την ίδια ώρα ήταν και πολύ αποτελεσματική, αξιοποιώντας και τις 5 ευκαιρίες που είχε για break (5/5), χωρίς να επιτρέψει στην αντίπαλή της να φτάσει σε break point.

Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη της σε ένα Grand Slam, αφού φυσικά είχε κερδίσει το US Open τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ παράλληλα διατηρεί και ένα αήττητο σερί στη φετινή σεζόν, στην οποία έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες. Την 1η εβδομάδα της χρονιάς, είχε κατακτήσει το 250άρι του Ώκλαντ στη Νέα Ζηλανδία.

Η Gauff, η οποία θα επιστρέψει στο No.3 του κόσμου που είναι και το career high της, ενώ μπορεί αν φτάσει πολύ μακριά στο τουρνουά να ελπίζει και στο Νο.2, θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο μια εκ των Magdalena Frech και Anastasia Zakharova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots