Επιστρέφει στον 4ο γύρο η Svitolina (vid)

 
Επιστρέφει στον 4ο γύρο η Svitolina (vid)
tn team Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 13:53

H Elina Svitolina επιβλήθηκε της Viktorija Golubic με 2-0 σετ και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Επιστρέφει στον 4ο γύρο του Australian Open μετά από 3 χρόνια η Elina Svitolina, η οποία επιβλήθηκε της Viktorija Golubic με 6-2, 6-3 σε 64 μόλις λεπτά.

Η Svitolina μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 3-0 στα πρώτα λεπτά. Παρά την προσωρινή αντίδραση της Golubic και το break back για το 3-2, γρήγορα η Ουκρανή ανέκτησε τον έλεγχο και κέρδισε τα 3 επόμενα games για να κλείσει στο 8ο game το σετ.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο 2ο σετ, στο οποίο η Svitolina απώλεσε αρχικά ένα προβάδισμα με break και το 3-1 έγινε 3-3, όμως κέρδισε τα 3 τελευταία games του αγώνα και ολοκλήρωσε γρήγορα τον θρίαμβό της.

Η Svitolina προκρίθηκε για 4η φορά στην καριέρα της στη 2η εβδομάδα του Australian Open και θα διεκδικήσει την επιστροφή της στα προημιτελικά μετά από 5 χρόνια.

Θα αντιμετωπίσει τη 19χρονη Linda Noskova, που νωρίτερα σήμερα έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο τουρνουά, αποκλείοντας την κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek, με 3-6, 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots