Έκανε το καθήκον του ο Zverev (vid)

 
Έκανε το καθήκον του ο Zverev (vid)
tn team Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 15:06

O Alexander Zverev δεν έχασε σετ από τον Alex Michelsen και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Καλά διαβασμένος ήταν ο Zverev, ο οποίος επιβλήθηκε του 19χρονου Michelsen στον τελευταίο σημερινό αγώνα της Rod Laver Arena με 6-2, 7-6 (4), 6-2.

Ο Zverev κυριάρχησε ολοκληρωτικά σε 1ο και 3ο σετ, ενώ απειλήθηκε μόνο στο 2ο, στο οποίο είχε προηγηθεί με 3-1 και με 4-2, αλλά με το μοναδικό του break στο παιχνίδι, ο Michelsen ισορρόπησε το σετ στο 4-4.

Αργότερα, έχοντας για μερικά λεπτά το momentum στο δικό του μέρος, ο νεαρός Αμερικανός έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί προηγήθηκε με 4-2. Δυο μοιραία λάθη στη σειρά όμως έφεραν τον Zverev μπροστά με mini-break και ο Γερμανός κέρδισε τους 5 τελευταίους πόντους του tie-break και το κατέκτησε με 7-4.

Μετά τη δύσκολη επικράτηση του επί του Lukas Klein με 3-2 σετ και μετά από 5 ώρες μάχης, ήταν σημαντικό το ότι σήμερα δεν ξόδεψε τόση ενέργεια ο Zverev και ολοκλήρωσε σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες την αναμέτρηση.

Πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Australian Open, όπου τον περίμενε ο Cameron Norrie. Θυμίζουμε πως ο Βρετανός κέρδισε νωρίτερα τον Casper Ruud με 6-4, 6-7 (7), 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots