Australian Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Australian Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 14:20

Ο αγώνας του Carlos Alcaraz με τον Alexander Zverev ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα του Australian Open. Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση των μονών, δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στις 03:00 τα ξημερώματα θα ξεκινήσει η δράση στη Rod Laver Arena την Τετάρτη, με την αναμέτρηση της 19χρονης Linda Noskova, που θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Dayana Yastremska. Και για τις δυο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, αφού αμφότερες θα παίξουν για 1η φορά σε έναν προημιτελικό σε Grand Slam.

Θα ακολουθήσει, όχι πριν τις 04:30 ώρα Ελλάδας, η αναμέτρηση του φιναλίστ του 2021 και του 2022, Daniil Medvedev, απέναντι στον Hubert Hurkacz. Θα είναι η 6η τους συνάντηση στο tour και αξίζει να σημειωθεί πως ο Hurkacz προηγείται στις νίκες με 3-2, έχοντας μάλιστα κερδίσει τον Medvedev στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Δυο αναμετρήσεις θα γίνουν και για το night session, με την πρώτη να ξεκινάει στις 10:15 το πρωί, μεταξύ της Qinwen Zheng, της μοναδικής seeded παίκτριας που συνεχίζει στο πάνω μισό του ταμπλό, και της Anna Kalinskaya.

Θα ακολουθήσει το μεγάλο ματς της ημέρας, ανάμεσα στον Alexander Zverev και τον Carlos Alcaraz, που θα ολοκληρώσει και την προημιτελική φάση των μονών. Θα είναι η 8η φορά που θα συναντηθούν Zverev και Alcaraz, με τον Γερμανό να προηγείται με 4-3 στις νίκες.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (24/01):

Rod Laver Arena:
03:00 Linda Noskova v. Dayana Yastremska [Q] Eurosport 1HD
04:30 Hubert Hurkacz [9] v. Daniil Medvedev [3] Eurosport 1HD
10:15 Anna Kalinskaya v. Qinwen Zheng [12] Eurosport 1HD
12:00 Alexander Zverev [6] v. Carlos Alcaraz [2] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots