Κύργιος: "Δεν θα παίξω στους Ολυμπιακούς - γνωρίζω πως μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας μου"

 
Κύργιος: "Δεν θα παίξω στους Ολυμπιακούς - γνωρίζω πως μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας μου"
tn team Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 12:04

Ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε πως δεν θα είναι διαθέσιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έγραψε πως γνωρίζει ότι μπορεί και να μην καταφέρει να παίξει ξανά στο tour, ωστόσο δηλώνει ακόμα πρόθυμος να συνεχίσει την προσπάθεια και να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

"Κάθισα με τον ατζέντη μου, Stuart Duguid, πριν 2 μέρες και συζητήσαμε για το μέλλον μου. Η αλήθεια είναι πως ένα κομμάτι μέσα μου γνωρίζει πως μπορεί να έχει τελειώσει για μένα ο αθλητισμός. Και είμαι εντάξει μ' αυτό", έγραψε ο Κύργιος σε άρθρο του στη Sydney Morning Herald, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Στο ίδιο άρθρο, ο 28χρονος ενημέρωσε πως δεν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι.

Από τότε πολλά δημοσιεύματα έχουν βγει, κάποια έκαναν λόγο και για οριστικό τέλος στην καριέρα του Κύργιου, με τον ίδιο να δημοσιεύει ένα story στο Instagram για να τα διαψεύσει και να ξεκαθαρίσει πως έχει την επιθυμία και την όρεξη να συνεχίσει να προσπαθεί για το comeback, απλά παράλληλα είναι και συνειδητοποιημένος για το ότι δεν θα είναι εύκολο.

"Είμαι το ίδιο πεινασμένος με κάθε άλλη φορά και συνεχίζω να δουλεύω στο γυμναστήριο. Ένας από τους λόγους που σχολιάζω αγώνες και είμαι ακόμα τριγύρω είναι ότι έχω ακόμα αυτή τη σπίθα μέσα μου και θέλω να είμαι μέρος του αθλήματος. Όλοι οι φαν μου γνωρίζουν ότι επιστρέφω, μείνετε συντονισμένοι, έχω ακόμα πολλά να δώσω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots