Εντυπωσίασε ο Nadal, θα παίξει και διπλά!

 
Εντυπωσίασε ο Nadal, θα παίξει και διπλά!
Εντυπωσίασε ο Nadal, θα παίξει και διπλά!
tennisnews team Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 20:21

Ο Rafael Nadal έχασε μόνο 3 games από τον Diego Schwartzman, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Davis Cup της Μαδρίτης! Μετά τη νίκη του, ο Rafa θα παίξει και στο αποφασιστικό rubber του διπλού, που θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του για φέτος ο Rafael Nadal, ο οποίος επιβλήθηκε με 6-1, 6-2 του Diego Schwartzman, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Davis Cup.

Ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, έφτασε έτσι τις 5 διαδοχικές νίκες σε indoor αγώνες, δείχνοντας να είναι και πολύ καλά σωματικά, μόλις λίγες εβδομάδες μετά από τον τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημερινό του παιχνίδι δεν επέτρεψε στον Schwartzman να φτάσει σε break point, ενώ "έσπασε" 4 φορές το σερβίς του Αργεντινού, 2 σε κάθε σετ! Μόλις 62 λεπτά έγραφε το ρολόι του αγώνα, όταν ο Rafa είχε κιόλας κλείσει το παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή η Ισπανία ισοφάρισε την Αργεντινή σε 1-1, καθώς στο πρώτο rubber ο Guido Pella είχε ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 σετ, για να επικρατήσει του Pablo Carreno Busta με 6-7 (3), 7-6 (4), 6-1.

Λίγο μετά τη νίκη του Nadal και αφού κρίθηκε πως είναι εντάξει σωματικά, οι Ισπανοί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το δυνατότερο όπλο τους και στο διπλό, με τον Rafa να μπαίνει μαζί με τον Marcel Granollers στο αποφασιστικό rubber, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Maximo Gonzalez και Leonardo Mayer.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots