Εκθείασε Σάκκαρη και Τσιτσιπά ο Αντετοκούνμπο (vid)

 
Εκθείασε Σάκκαρη και Τσιτσιπά ο Αντετοκούνμπο (vid)
tn team Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 13:27

Με μεγάλο θαυμασμό για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - ανταπέδωσε τα όμορφα λόγια η Σάκκαρη.

Ο Γιάννης, που σημείωσε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση τα ξημερώματα της Κυριακής, οδηγώντας τους Milwaukee Bucks στη 5η νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα με 34 πόντους (κέρδισαν τους Atlanta Hawks 123-115), ρωτήθηκε για τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά, τους οποίους γνωρίζει και προσωπικά.

Τη Μαρία τη χαρακτήρισε "καλή του φίλη" και είπε για εκείνη: "Είναι καταπληκτική. Είναι σαν πύρινη μπάλα και μου αρέσει αυτό σε αυτήν. Παίζει με μεγάλη ένταση. Είναι καλή μου φίλη και της εύχομαι τα καλύτερα."

Όσο για τον Στέφανο, είπε: "Είναι ένας υπέροχος τύπος και μόλις τώρα ξεκινάει. Είνια στην κορυφή του κόσμου, ένας από τους καλύτερους τενίστες εκεί έξω, αλλά βελτιώνεται και έχει ένα λαμπρό μέλλον."

Η Σάκκαρη βρίσκεται στο Fort Worth του Τέξας τις τελευταίες μέρες, ενόψει της συμμετοχής της στο WTA Finals. Τα ξημερώματα της Κυριακής παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το τουρνουά και ενημερώθηκε για το σχόλιο του Γιάννη, ανταποδίδοντας τα καλά του λόγια.

"Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πάρεις και για τα οποία μπορείς να εμπνευστείς από τον Γιάννη. Είναι ένα είδωλο για μένα. Τον παρατηρώ και τον προσέχω όσο κανέναν άλλον. Αυτόν και τον Rafa, θα έλεγα. Αυτοί οι δυο είναι τα πρότυπα που προσπαθώ να μοιάσω", είπε χαρακτηριστικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών.

"Ο Γιάννης είναι έμπνευση, όχι μόνο για την ιστορία του και το πως ξεκίνησε, αλλά και για την εστίασή του και τον τρόπο με τον οποίο κάνει πράγματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά και εκτός γηπέδου. Ο τρόπος που μου μίλησε, με κάνει να τον θαυμάζω ακόμα περισσότερο. Είναι απλά μοναδικός", συμπλήρωσε η Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots