Αυτοί θα είναι οι ημιτελικοί του United Cup

 
Αυτοί θα είναι οι ημιτελικοί του United Cup
tn team Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 - 17:43

Με την πολύ σπουδαία πρόκριση της Ελλάδας να συμπληρώνει το παζλ, γνωρίζουμε πλέον τα δυο ζευγάρια των ημιτελικών. Δείτε αναλυτικά ποιοι θα είναι οι αγώνες και πότε θα γίνουν. 

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία, στους δυο ημιτελικούς που θα γίνουν στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϊ την Παρασκευή (06/01) και το Σάββατο (07/01). 

Από τους συνδυασμούς προκύπτουν μερικά πολύ μεγάλα παιχνίδια, όπως θα είναι το ματς της Iga Swiatek με τη Jessica Pegula και του Taylor Fritz με τον Hubert Hurkacz.

Στον ημιτελικό της Ελλάδας, όπου βεβαίως θα επικεντρωθεί το ελληνικό ενδιαφέρον, θα δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά να "συγκρούεται" με τον Matteo Berrettini και τη Μαρία Σάκκαρη με τη Martina Trevisan. Επίσης η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα παίξει με τη Lucia Bronzetti και ο Στέφανος Σακελλαρίδης (ή ο Μιχάλης Περβολαράκης αν νιώθει καλά) με τον Lorenzo Musetti.

Την Παρασκευή θα γίνουν οι δυο πρώτοι αγώνες του κάθε ημιτελικού, ενώ το Σάββατο οι υπόλοιποι τρεις. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots