United Cup: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
United Cup: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
© Tennis Australia
tn team Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 - 16:31

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Matteo Berrettini ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα του United Cup, με τη συνέχεια των δυο σειρών των ημιτελικών. Δείτε το αναλυτικά.

Ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να μείνει αήττητος στο United Cup και να κρατήσει την Ελλάδα μέσα στα ημιτελικά, ενώ παράλληλα θα διεκδικήσει και την άνοδό του στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, αν κερδίσει τον Berrettini.

Θα είναι η 4η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει τις τρεις προηγούμενες. Το ματς θα ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Αν ο Berrettini κερδίσει η Ιταλία θα κερδίσει τη σειρά, ενώ αν ο Τσιτσιπάς κερδίσει θα κρατήσει την Ελλάδα μέσα στο tie. Αν τα καταφέρει, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με την Lucia Bronzetti. Θα ακολουθήσει το μικτό διπλό, εφόσον βεβαίως ο ημιτελικός είναι ακόμα "ζωντανός".

Στον άλλον ημιτελικό, όπου επίσης το σκορ είναι 2-0 (υπέρ των ΗΠΑ), οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία. Στη 01:00, ο Hubert Hurkacz θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz στην προσπάθειά του να κρατήσει την Πολωνία εντός διοργάνωσης. Θα ακολουθήσει το ματς της Magda Linette με τη Madison Keys και το μικτό διπλό.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (07/01):

Ken Rosewall Arena:

01:00 ΠΟΛΩΝΙΑ - ΗΠΑ 0-2
01:00 Hubert Hurkacz - Taylor Fritz COSMOTE SPORT 6HD
03:00 Magda Linette - Madison Keys COSMOTE SPORT 6HD
05:00 Swiatek/Hurkacz - Pegula/Fritz COSMOTE SPORT 6HD

08:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 0-2
08:00 Στέφανος Τσιτσιπάς - Matteo Berrettini COSMOTE SPORT 6HD
10:00 Δέσποινα Παπαμιχαήλ - Lucia Bronzetti COSMOTE SPORT 6HD
12:00 Σάκκαρη/Τσιτσιπάς - Rosatello/Musetti COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots