Τσιτσιπάς: "Συγχαρητήρια στον κόσμο!" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Συγχαρητήρια στον κόσμο!" (vid)
tn team Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 - 11:17

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ομογενείς στην Ken Rosewall Arena μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Matteo Berrettini, δίνοντας τα συγχαρητήρια στον κόσμο.

"Τους χρειάστηκα, όπως χρειάστηκα και κάθε μέλος της ομάδας να με ανεβάσει", απάντησε ο Τσιτσιπάς όταν ρωτήθηκε από τον Jim Courier για το πόσο ρόλο έπαιξε η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ομογενείς στις κερκίδες της Ken Rosewall Arena.

Στη συνέχεια ο Στεφ απευθύνθηκε απευθείας στους φιλάθλους: "Παιδιά τι σπουδαία ατμόσφαιρα που κάνατε, συγχαρητήρια σε εσάς, τι να πω... Το κερδίσαμε μαζί αυτό παιδιά!"

Για το τι άλλαξε και έφερε την ανατροπή για τον Στεφ στο ματς, ο Έλληνας πρωταθλητής είπε: "Πρώτα απ' όλα έπρεπε να ξεκινήσω με το να επιστρέψω μερικές μπάλες μέσα, κάτι που δυσκολευόμουν να κάνω στην αρχή. Έμεινα εκεί, περίμενα τις ευκαιρίες μου, είναι μεγάλος server όπως όλοι γνωρίζουμε και χτυπάει 'βόμβες' με συνέπεια, οπότε πρέπει να το δεχτείς αυτό και να μείνεις συγκεντρωμένος στο σερβίς σου. Έκανα ένα πολύ καλό game στο break που έκανα στο 3ο σετ, κατάφερα να παίξω με μεγάλη ένταση και νομίζω ότι η συγκέντρωσή μου πίκαρε σε εκείνο το συγκεκριμένο game."

Για το αν είναι πιο δύσκολο να παίζει ή να βλέπει τους αγώνες της Ελλάδας, ο Στεφ είπε: "Σχεδόν έπαθα έμφραγμα χθες, παρακολουθώντας τη Μαρία (Σάκκαρη), νομίζω όλοι μας! Με έκανε να καταλάβω πως νιώθουν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου όταν έρχονται να με δουν. Ήταν ατυχές για μας, αλλά είμαι περήφανος για τη Μαρία που πάλεψε. Δεν ήταν εύκολο, έπρεπε να διαχειριστεί κάποιες αλλαγές συνθηκών, όμως είμαι χαρούμενος με τη μάχη που έδωσε και μας έκανε υπερήφανους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots