Μαϊάμι: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 12:08

Ολοκληρώνεται η ημιτελική φάση του Miami Open σήμερα, με τις μεγάλες μάχες του Carlos Alcaraz με τον Jannik Sinner και του Daniil Medvedev με τον Karen Khachanov. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η μεγάλη ρώσικη μάχη θα ανοίξει το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Hard Rock Stadium, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, μεταξύ του Daniil Medvedev και του Karen Khachanov.

Ο Medvedev μετράει 22 νίκες στις 23 τελευταίες αναμετρήσεις του στο tour, ενώ έχει κερδίσει 3 φορές τον Khachanov, σε 4 αναμετρήσεις για το tour. Ο Khachanov από την πλευρά του διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αφού έχει προκριθεί σε δυο back-to-back ημιτελικούς σε Grand Slams διοργανώσεις τους τελευταίους 7 μήνες και αυτή την εβδομάδα επέστρεψε και σε έναν Masters 1000 ημιτελικό, μετά από 4 χρόνια.

Στις 22:00 το βράδυ θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός του γυναικείου ταμπλό, ανάμεσα στην Petra Kvitova και την Sorana Cirstea, που θα βγάλει την αυριανή αντίπαλη της Elena Rybakina στον τελικό.

Τέλος, δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα θα αρχίσει ο άλλος ημιτελικός των ανδρών, μεταξύ του Carlos Alcaraz και του Jannik Sinner. Αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως θα αναμετρηθούν για 2η συνεχόμενη φορά σε έναν ημιτελικό σε Masters, δυο εβδομάδες μετά το Indian Wells.

O Alcaraz, ο οποίος είχε κερδίσει στο Indian Wells και πέρασε μπροστά στο rivalry με 3-2 νίκες, διεκδικεί αυτή την εβδομάδα το "Sunshine Double", την υπεράσπιση του τίτλου του στο Μαϊάμι και την παραμονή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετρώντας ήδη 10 διαδοχικές νίκες στο tour.

O Sinner από την πλευρά του κάνει πολύ σταθερή χρονιά μέχρι τώρα, έχει χάσει μόνο από τους Alcaraz και Medvedev μετά την Αυστραλία και θέλει να επιστρέψει στον τελικό του Μαϊάμι, όπου έπαιξε τον σημαντικότερο τελικό της καριέρας του το 2021.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (31/03):

Stadium:
20:00 Daniil Medvedev [4] v. Karen Khachanov [14] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Petra Kvitova [15] v. Sorana Cirstea Novasports 6HD
02:00 Carlos Alcaraz [1] v. Jannik Sinner [10] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots