Το σπουδαίο ράλι της Andreeva κόντρα στον Τσιτσιπά (vid)

 
Το σπουδαίο ράλι της Andreeva κόντρα στον Τσιτσιπά (vid)
© World Tennis League
tn team Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - 22:36

H μόλις 16χρονη Mirra Andreeva πέτυχε έναν πολύ εντυπωσιακό winner στον σημερινό τελικό του World Tennis League, έχοντας απέναντί της τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Βοήθησε πολύ για να αλλάξει τις ισορροπίες του πόντου και η παρέμβαση του συμπαίκτη της νεαρής Ρωσίδας, Daniil Medvedev, όμως η Andreeva στάθηκε εξαιρετικά σε όλο το ράλι και το τελείωμά της ήταν φοβερό, για να περάσει με passing shot τον Τσιτσιπά, που ρίσκαρε ανεβαίνοντας αποτυχημένα στο φιλέ.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν είναι ακόμα στο 100% του και δεν αγωνίστηκε τις 2 προηγούμενες μέρες στο World Tennis League, εξαιτίας του τραυματισμού του στη μέση. Σήμερα έπαιξε ένα σετ μαζί με την σύντροφό του, Paula Badosa, το οποίο κέρδισαν στο tie-break με τους Medvedev και Andreeva.

Η Andreeva, αν και μόλις 16 ετών έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της ήδη στο WTA Tour με τις πρώτες εμφανίσεις της το 2023, ενώ εκτός από το σημερινό στιγμιότυπο με τον Τσιτσιπά, είχε πρωταγωνιστήσει και σε ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο περιστατικό την περασμένη εβδομάδα σε ένα άλλο τουρνουά επίδειξης στη Γαλλία, όπου χρειάστηκε να αντιμετωπίσει άντρα τενίστα. Είχε παίξει συγκεκριμένα με τον Γάλλο Yanis Ghazouani Durand, Νο.1145 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, τον οποίο αντιμετώπισε επάξια αλλά τελικά ηττήθηκε με 5-7, 2-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots