Τσιτσιπάς και Badosa επισκέφτηκαν την Inter Miami (vid+pics)

 
Τσιτσιπάς και Badosa επισκέφτηκαν την Inter Miami (vid+pics)
tn team Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 2:56

Τις εγκαταστάσεις της Inter Miami του Lionel Messi επισκέφτηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa, που γνώρισαν και τον συνιδιοκτήτη της ομάδας, David Beckham.

Τσιτσιπάς και Badosa μπορεί να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το Miami Open, παρέμειναν όμως στο Μαϊάμι για λίγες παραπάνω μέρες, μιας και υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι την έναρξη της χωμάτινης σεζόν.

Πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί και σε μια από τις δραστηριότητές τους επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας του Messi, Inter Miami.

Εκεί βρήκαν έναν παλιό γνώριμο των ευρωπαϊκών γηπέδων, τον David Beckham, που τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Ο Στέφανος μάλιστα έπαιξε και ποδόσφαιρο, κάτι που συνήθιζε να κάνει όλες αυτές τις ημέρες στην Αμερική.

@intermiamicf When tennis meets fútbol ?? @David Beckham @Miami Open #Tsitsipas #Badosa #MiamiOpen #Miami #InterMiamiCF ♬ original sound - InterMiamiCF

H Badosa θα μεταφερθεί βορειότερα τις επόμενες μέρες, στο Τσάρλστον της Νότιας Καρολίνα, ώστε να αγωνιστεί στο πρώτο της χωμάτινο τουρνουά για το 2024 την επόμενη εβδομάδα (1-7 Απριλίου). Ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στην Ευρώπη καθώς θα ξεκινήσει από το Monte-Carlo τη χωμάτινη περιοδεία, μια εβδομάδα αργότερα (7-14 Απριλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots