H #TeamHellas στο Τόκιο! (pic)

 
H #TeamHellas στο Τόκιο! (pic)
tn team Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 - 12:33

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είχαν την πρώτη τους συνάντηση στο Ariake Tennis Park του Τόκιο.

Η Μαρία έφτασε στο Τόκιο την Κυριακή και από χθες βρίσκεται στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και ο Στέφανος, ενώ σήμερα συναντήθηκαν μαζί με τις ομάδες τους στο court του Ariake Tennis Park.

Στην ιστορική φωτογραφία, με την Ελλάδα να έχει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν αιώνα τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στο τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρισκόντουσαν οι γονείς του Στέφανου, Julia και Απόστολος, ο οποίος βεβαίως είναι και προπονητής του, o Tom Hill (προπονητής της Μαρίας), ο Jerome Bianchi (φυσιοθεραπευτής του Στέφανου), ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος (γυμναστής της Μαρίας) και ο Χρήστος Φιωτάκης (γυμναστής του Στέφανου).

Η κλήρωση για τα δυο ταμπλό των μονών θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 05:00 ώρα Ελλάδας. Ο Στέφανος θα βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό των ανδρών και η Μαρία στο Νο.14 του ταμπλό των γυναικών.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο (24 Ιουλίου) και οι δυο πρωταθλητές μας από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα συμμετέχουν και στο μεικτό διπλό, διεκδικώντας συνολικά 3 μετάλλια για τα ελληνικά χρώματα.


(Φωτογραφία: IG / @panagiotopoulos_coach)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots