Ηττήθηκε από τη ζέστη η Badosa (vid)

 
Ηττήθηκε από τη ζέστη η Badosa (vid)
tn team Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 10:16

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων δεν φρόντισαν να κάνουν κάτι για τις υψηλές θερμοκρασίες στο Τόκιο και η Paula Badosa ήταν το τελευταίο "θύμα" της ζέστης, με την Ισπανίδα να μην μπορεί να αγωνιστεί και να αποχωρεί μάλιστα με τη βοήθεια αμαξιδίου από τις εγκαταστάσεις!

Η Paula Badosa αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από ένα σετ την αναμέτρησή της με την Marketa Vondrousova, ενώ ήταν πίσω με 3-6. Ο επίσημος λόγος της εγκατάλειψης ήταν θερμοπληξία, με τη ζέστη να είναι και σήμερα ανυπόφορη τις μεσημβρινές ώρες στο Τόκιο.

Η 23χρονη Ισπανίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο.29 του κόσμου, έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά και οι πρώτοι της Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν με τον πλέον άδοξο τρόπο. Η αποχώρησή της δε από το court και τις εγκαταστάσεις ήταν αποκαρδιωτική, αφού χρειάστηκε τη βοήθεια αμαξιδίου, ούσα ανήμπορη να περπατήσει.

Εκτός από τα μονά, η Badosa διεκδικούσε μετάλλιο και στο μικτό διπλό, όπου θα αγωνιζόταν με τον Pablo Carreno Busta, απέσυρε όμως τη συμμετοχή της μετά απ' αυτή την εξέλιξη.

Στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων η Marketa Vondrousova θα αντιμετωπίσει την Elina Svitolina, που επιβλήθηκε της Camila Giorgi με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots