Νίκες για Halep, Azarenka (vids)

 
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka Julien Crosnier/FFT
tennisnews team Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:35

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στις πρεμιέρες τους οι Victoria Azarenka και Simona Halep, που ξεκίνησαν δυναμικά τις πορείες τους στο φετινό Roland Garros.

H Azarenka απώλεσε μόλις 3 games από την Danka Kovinic, κερδίζοντάς την με 6-1, 6-2 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα, στο Suzanne Lenglen.

Αυτή ήταν η 15η νίκη για την Azarenka στις 17 τελευταίες αναμετρήσεις της στο tour. Στον 2ο γύρο, η φορμαρισμένη Λευκορωσίδα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Anna Karolina Schmiedlova και Venus Williams.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και η Simona Halep, που είναι στο Νο.1 του ταμπλό και διεκδικεί την επιστροφή της στον θρόνο του Roland Garros μετά από 2 χρόνια. Η Ρουμάνα επιβλήθηκε της Sara Sorribes Tormo με 6-4, 6-0, σε 82 λεπτά παιχνιδιού στο Philippe Chatrier.

Η Halep βρέθηκε πίσω με 1-3 και 2-4 στο 1ο σετ από την Ισπανίδα, μόλις βρήκε ρυθμό όμως ήταν ασταμάτητη, κερδίζοντας 10 συνεχόμενα games, για να πάρει τελικά χωρίς να κινδυνέψει αυτή τη νίκη.

Η επόμενη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει η Halep, θα προκύψει από την αναμέτρηση της συμπατριώτισσάς της, Irina-Camelia Begu, με την Jil Teichmann.

Σε άλλες αναμετρήσεις που έχουν ολοκληρωθεί, η Elise Mertens επιβλήθηκε της Margarita Gasparyan με 6-2, 6-3 και θα αντιμετωπίσει την Kaia Kanepi, που βρέθηκε πίσω με σετ, αλλά κέρδισε τη Marie Bouzkova με 4-6, 6-4, 6-2.

Τέλος, η Ekaterina Alexandrova κέρδισε τη Maddison Inglis με 6-3, 6-3 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τη lucky loser Astra Sharma, που άφησε εκτός την Anna Blinkova, κερδίζοντάς την με 6-3, 2-6, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots