Τσιτσιπάς: "Δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιο αγώνα"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Eurosport
tennisnews team Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:36

Τα πρώτα σχόλια του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη μεγάλη ανατροπή του στην πρεμιέρα του στο Roland Garros. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε πίσω του μια πολύ κακή εικόνα από τα πρώτα δυο σετ, για να καταφέρει να αλλάξει το ματς και να κερδίσει τον Jaume Munar με 4-6, 2-6, 6-1, 6-4, 6-4, στον πρώτο του αγώνα στο φετινό Roland Garros.

Μετά το παιχνίδι, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος προέρχεται και από τη γεμάτη εβδομάδα που είχε στο Αμβούργο, παίζοντας μόλις δυο μέρες πριν στον τελικό, ήταν αρκετά κουρασμένος μετά το παιχνίδι, ενώ έδειξε και μεγάλη ανακούφιση, δηλώνοντας υπερήφανος για τον εαυτό του που κατάφερε να γυρίσει αυτό το ματς.

"Δε νομίζω ότι έπαιξα σε αγώνα σαν κι αυτόν στο παρελθόν. Τίποτα δε λειτουργούσε για μένα στην αρχή, τίποτα δε δούλευε και δε νομίζω να έχω ξαναπαίξει τέτοιον αγώνα, που δεν απέδιδε τίποτα. Αλλά είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου, για την προσπάθεια που έκανα, την αφοσίωση που έδειξα και φυσικά και η στήριξη του κοινού, ας μην τους ξεχνάμε. Ένας αγώνας best-of-five μπορεί να γίνει πολύ απαιτητικός και είμαι χαρούμενος που θα φύγω από το Suzanne Lenglen απόψε με τη νίκη", είπε ο Τσιτσιπάς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο court αμέσως μετά τη νίκη του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots