Στο μουσείο του Rafa το 13ο! (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal YouTube / Rafa Nadal Academy
tennisnews team Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - 14:33

O Rafael Nadal επέστρεψε στη Μαγιόρκα και πρόσθεσε το 13ο τρόπαιο της συλλογής του από το Roland Garros στα εκθέματα του μουσείου της ακαδημίας του. 

"Γεια σε όλους. Είμαι ήδη εδώ στη Μαγιόρκα, στο Μανακόρ και προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που πέτυχα. Είναι ένα πολύ γλυκό συναίσθημα, επειδή οι τελευταίοι μήνες ήταν περίπλοκοι για διαφορετικούς λόγους. Αλλά ο κυρίαρχος λόγος ήταν η υγεία. Αντιμετωπίζουμε μια πανδημία που μας επηρεάζει όλους παγκοσμίως. Ο δεύτερος είναι τα οικονομικά προβλήματα που προκύπτουν και που επηρεάζουν πολλές οικογένειες που θα περάσουν δύσκολα. Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά θα γίνουν καλύτερα, ας ελπίσουμε πως θα έχουμε το εμβόλιο ή μια λύση όσο συντομότερα γίνεται και πως θα ζήσουμε σε έναν πιο ευχάριστο κόσμο", είπε ο Rafa στο βίντεο που δημοσίευσε μέσα από την επίσημη σελίδα της Rafa Nadal Academy. 

"Ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα στήριξης που μου στείλατε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Παρόλο που ήμασταν πιο μακριά απ' ότι συνήθως, αφού δεν είχαμε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τους fans, το γεγονός ότι έλαβα τόσα πολλά μηνύματα μέσω των social media ή και απευθείας στο τηλέφωνό μου, με βοήθησαν χωρίς αμφιβολία. Οπότε σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη.

Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι αφήνω το τρόπαιο εδώ στο μουσείο της ακαδημίας στο Μανακόρ, για όσους θέλουν να έρθουν και να το δουν. Θυμίζω πως όσοι έρχεστε εδώ, βοηθάτε με έναν πολύ σημαντικό τρόπο την ακαδημία να αναπτύξει το ίδρυμα και τα πρότζεκτ της, ώστε να γίνουν ακόμα πιο σημαντικά και να μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ."

Η ρέπλικα του περίφημου "Coupe des Mousquetaires" βρίσκεται στην ειδική αίθουσα του μουσείου, που αριθμεί πλέον 20 τρόπαια Grand Slam από τη σπουδαία συλλογή του Rafa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots