10 συνεχόμενες νίκες για τη Swiatek στο Παρίσι (vid)

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Roland Garros / FFT
tn team Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - 18:47

Τις 10 διαδοχικές νίκες στο Παρίσι έφτασε η Iga Swiatek, η οποία έκανε ακόμα ένα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου της στο Roland Garros.

Η Swiatek επιβλήθηκε και της Anett Kontaveit με 2-0 σετ, κερδίζοντας την Εσθονή με 7-6 (4), 6-0, για να μπει στη δεύτερη εβδομάδα του Roland Garros χωρίς καμία απώλεια σετ.

Η 20χρονη Πολωνή, πρωταθλήτρια πέρσι στο Παρίσι, υπέστη break στο πρώτο game της αναμέτρησης και έμεινε πίσω μέχρι και με 2-4. Κατάφερε όμως να ισοφαρίσει στο 8ο game και αργότερα να πάρει αυτό το σετ στο tie-break, όπου επιβλήθηκε με 7-4. Στο 2ο σετ κυριάρχησε απολύτως στο court, δεν έχασε ούτε ένα game από το Νο.30 του ταμπλό και έφτασε στο 2ο bagel της στο τουρνουά και 4ο στους τελευταίους 4 αγώνες της!

Η Swiatek έχει πλέον προκριθεί στη 16άδα και στα τρια Roland Garros που έχει λάβει μέρος. Έχει συνολικά 13 νίκες σε 14 αναμετρήσεις στο τουρνουά, ενώ τρέχει ένα σερί 10 διαδοχικών νικών.

Θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο τη 18χρονη Marta Kostyuk, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στους "16" ενός major, κερδίζοντας τη Varvara Gracheva με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots