H Swiatek ξεχάστηκε και έκατσε στην καρέκλα της την ώρα του αγώνα (vid)

 
H Swiatek ξεχάστηκε και έκατσε στην καρέκλα της την ώρα του αγώνα (vid)
tn team Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 - 11:45

Η Iga Swiatek ήταν προσηλωμένη στον στόχο της και δεν συνειδητοποίησε πως είχε ξεκινήσει κι έπρεπε να είναι στο τερέν, με αποτέλεσμα να καθίσει στην καρέκλα της! Η ενημέρωση από τον διαιτητή και η αστεία αντίδραση της Πολωνής.

Η Swiatek ήταν σαρωτική και χθες, αντιμετωπίζοντας την Alison Riske για το Roland Garros. Σε ένα σημείο κέρδιζε με 6-0, 1-0 την Αμερικανίδα και δεδομένου ότι άλλαζε πλευρά, νόμιζε πως ήταν η ώρα και για να κάτσει στην καρέκλα της.

Πριν λίγο όμως είχε ολοκληρωθεί το 1ο σετ και αυτή ήταν μια αλλαγή πλευρών μετά από 1ο game και όχι ένα διάλειμμα. Όταν ο διαιτητής την είδε να κάθεται, να χαλαρώνει και να πίνει ηλεκτρολύτες, την ενημέρωσε πως έπρεπε να βιαστεί να βγει στο court, αφού η αντίπαλή της ήταν έτοιμη για να σερβίρει.

Η 21χρονη Πολωνή είχε μια αξιολάτρευτη αντίδραση μετά απ' αυτό και πήγε βιαστικά στην πλευρά της για να συνεχιστεί ο αγώνας. Λίγα λεπτά μόνο πέρασαν μέχρι να ολοκληρώσει και το παιχνίδι με 6-0, 6-2 και να πανηγυρίσει την 30ή διαδοχική νίκη της στο tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots