Δεν τα κατάφερε η Παπαμιχαήλ στο Roland Garros

 
Δεν τα κατάφερε η Παπαμιχαήλ στο Roland Garros
tn team Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 - 12:28

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Moyuka Uchijama και έμεινε εκτός συνέχειας στο ταμπλό των προκριματικών του Roland Garros.

Νωρίς ολοκληρώνεται η προσπάθειας της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στα προκριματικά του Roland Garros, καθώς η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.157 στον κόσμο, ηττήθηκε στη σημερινή της πρεμιέρα από την Moyuka Uchijama, Νο.145, με 6-2, 6-2.

Στο 1ο σετ η Δέσποινα έχασε 2 φορές το σερβίς της και έμεινε πίσω με 5-2, ενώ στο 8ο game, παρόλο που είχε για 1η φορά break points στο ματς (2), δεν τα αξιοποίησε κι έτσι η Γιαπωνέζα έκλεισε το σετ για το 6-2.

Το 2ο σετ ξεκίνησε με 5 διαδοχικά break, 3 για τη Γιαπωνέζα και 2 για την Ελληνίδα. Στη συνέχεια η Uchijama κράτησε το σερβίς της για 1η φορά και έκανε το 4-2, ενώ ακολούθησε νέο break για το 5-2, με τη Δέσποινα να μην καταφέρνει να κερδίσει service game σε ολόκληρο το σετ. Ως εκ τούτου, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχό της και η 21χρονη "κλείδωσε" τη νίκη της με ένα love service game στο 8ο game, έπειτα από 73 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 2ο προκριματικό γύρο του παρισινού Grand Slam, η Uchijama, η οποία νωρίτερα αυτή τη χρονιά έκανε το ντεμπούτο της σε Slam παίζοντας στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, θα αντιμετωπίσει την Ankita Raina από την Ινδία, Νο.212 στον κόσμο.

Τα προκριματικά ταμπλό του Roland Garros συνεχίζεται με μια ελληνική εκπροσώπηση, αυτή της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου, που αύριο θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο τη Nao Hibino από την Ιαπωνία, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.112 στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots