Η ερώτηση που ενόχλησε τον Wild: "Δεν θα έπρεπε να κάνεις αυτή την ερώτηση σε κανέναν" (vid)

 
Η ερώτηση που ενόχλησε τον Wild: "Δεν θα έπρεπε να κάνεις αυτή την ερώτηση σε κανέναν" (vid)
© Philippe Montigny/FFT
tn team Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 - 21:42

Λίγο μετά την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, ο Thiago Seyboth Wild ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για μια υπόθεση κακοποίησης στην οποία είχε εμπλακεί το όνομά του και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η influencer και πρώην κοπέλα του Βραζιλιάνου τενίστα, Thayane Lima, τον είχε κατηγορήσει για επαναλβανόμενη ενδοοικογενειακή βία και κακοποιητική συμπεριφορά. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως μια φορά της έσπασε το δάχτυλο, επειδή δημοσίευε στα social media φωτογραφίες που ήταν μόνη της, χωρίς εκείνον.

Ήταν μια υπόθεση που συζητήθηκε αρκετά στη Βραζιλία και γράφτηκαν πολλά, ωστόσο η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί.

Σήμερα, λίγα λεπτά μετά τη σπουδαιότερη νίκη που έχει πετύχει ποτέ, ο 23χρονος ρωτήθηκε για αυτό το θέμα, κάτι με το οποίο προφανώς δεν χάρηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος λανθασμένα έκανε λόγο για πρώην σύζυγο και όχι πρώην φίλη του τενίστα.

"Δεν νομίζω πως είναι ένα θέμα για να το συζητήσουμε εδώ και βασικά δεν νομίζω πως θα έπρεπε να κάνεις αυτή την ερώτηση σε κανέναν", του απάντησε φανερά εκνευρισμένος ο Seyboth Wild.

"Δεν νομίζω πως είναι δική σου απόφαση αν θα πρέπει να μιλήσω τώρα γι' αυτό ή όχι. Μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις... και παρεμπιπτόντως δεν ήμουν παντρεμένος, οπότε μην το γράψεις αυτό", πρόσθεσε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots