Τη Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα στο RG ο Τσιτσιπάς

 
Τη Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα στο RG ο Τσιτσιπάς
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 - 13:06

Δείτε ποιοι θα αγωνιστούν την Κυριακή στο Roland Garros, καθώς και πότε θα κάνουν τις πρεμιέρες τους οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Novak Djokovic, αλλά και πότε θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι του Rafael Nadal με τον Alexander Zverev.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι αγώνες που θα γίνουν την 1η μέρα του φετινού Roland Garros, μεθαύριο Κυριακή (26/05), από τους οποίους ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των Carlos Alcaraz, Andrey Rublev, Naomi Osaka, Jelena Ostapenko, Barbora Krejcikova, αλλά και κάποια πολύ δυνατά παιχνίδια, όπως αυτό του Andy Murray με τον Stan Wawrinka.

Παράλληλα, έγινε γνωστό και πως όσοι βρίσκονται στο κάτω μισό του ταμπλό των ανδρών και στο πάνω μισό του ταμπλό των γυναικών, θα αγωνίζονται πρώτοι. Αυτό σημαίνει, πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει σίγουρα την πρεμιέρα του τη Δευτέρα, ενώ η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να αγωνιστεί Δευτέρα ή Τρίτη. Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Marton Fucsovics, ενώ η Σάκκαρη τη Varvara Gracheva.

Από εκεί και πέρα, εφόσον προκριθούν στον 2ο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί ξανά την Τετάρτη (έπειτα την Παρασκευή, κ.ο.κ.), ενώ η Σάκκαρη την Πέμπτη.

Ό,τι ισχύει για τον Τσιτσιπά ισχύει και για τους Jannik Sinner και Iga Swiatek, ενώ ό,τι ισχύει για τη Σάκκαρη ισχύει και για τους Novak Djokovic, Alexander Zverev, Aryna Sabalenka και Elena Rybakina.

Συνεπώς, αυτό που γνωρίζουμε προς το παρόν για το μεγαλύτερο ματς του 1ου γύρου, αυτό ανάμεσα στον Zverev και τον Nadal, είναι πως μπορεί να γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Το Roland Garros θα μεταδοθεί στη χώρα μας μέσω του Eurosport, είτε μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova, είτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Eurosport.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots