Badosa για σχέση με Τσιτσιπά: "Η σχέση πάει καλά τώρα, θέλουμε πιο ιδιωτικά τα πράγματα αυτή τη φορά"

 
Badosa για σχέση με Τσιτσιπά: "Η σχέση πάει καλά τώρα, θέλουμε πιο ιδιωτικά τα πράγματα αυτή τη φορά"
tn team Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 - 17:00

Η Paula Badosa ρωτήθηκε στη σημερινή της συνέντευξη Τύπου στο Roland Garros για τα όσα είπε χθες ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση τους.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς σε χθεσινή του δήλωση επιβεβαίωσε τις φήμες περί επανασύνδεσής του με την Badosa και δεν έλειψε η ερώτηση για τα όσα είπε στη σημερινή συνέντευξη της Ισπανίδας.

Εκείνη δεν θέλησε να προσθέσει κάτι, εξήγησε πως έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, ωστόσο είπε ότι αυτή τη φορά θα ήθελε να είναι λιγότερο δημόσια όλα όσα αφορούν τη σχέση τους, γιατί έτσι είναι πιο υγιές.

Συγκεκριμένα, η Ισπανίδα τενίστρια είπε: "Τα είπε όλα (ο Στέφανος), η σχέση μας λειτουργεί καλά τώρα. Το εξήγησε, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο γιατί είμαστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε για το εαυτό μας, επειδή είναι δύσκολο να συνδυάσουμε με αυτό τις καριέρες μας. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά, νομίζω ότι βοηθάει για να είναι πιο υγιές."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots