Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς (vid)

 
Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς (vid)
tn team Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 - 12:37

O Στέφανος Τσιτσιπάς συνόδεψε την Paula Badosa στην τελευταία της συνέντευξη Τύπου στο Roland Garros, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Μια ξεχωριστή παρουσία είχαμε χθες στη συνέντευξη Τύπου της Paula Badosa, μετά τη νίκη της επί της Yulia Putintseva. Ήταν ο σύντροφός της, Στέφανος Τσιτσιπάς, που συνόδεψε την αγαπημένη του και βέβαια αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δημοσιογράφους.

Κάποιος ανέφερε ότι είχαμε έναν ξεχωριστό "moderator" στην αίθουσα και τη ρώτησε αν δίνουν συμβουλές ο ένας στον άλλον: "Ναι, δίνουμε συμβουλές ο ένας στον άλλον και θεωρώ πως είναι πολύ θετικό αυτό. Ότι μοιράζεσαι αυτό το ταξίδι με κάποιον που αγαπάς και είναι τόσο καλός σ' αυτό που κάνει. Με εμπνέει πολύ, μαθαίνω πολλά από εκείνον. Μιλάμε, μου δίνει συμβουλές και είμαι ευγνώμων που έχω κάποιον σαν κι αυτόν δίπλα μου και το ότι θα μοιραστούμε και το court σε λίγες μέρες για το μεικτό διπλό το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό", απάντησε η Ισπανίδα, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει την Aryna Sabalenka για τον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Τσιτσιπάς θα μπει σήμερα στη μάχη του 3ου γύρου, αντιμετωπίζοντας στον τελευταίο αγώνα του Suzanne Lenglen τον Zhizhen Zhang.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots